Nieuwe speeltoestellen sportpark de Randhoorn

S

Uithoorn – Fraaie nieuwe speeltoestellen voor de kleintjes sieren sinds enkele weken sportpark de Randhoorn. Op zondag 16 december kwamen alle vertegenwoordigers die bij de realisatie van dit project een rol hebben gespeeld naar het sportpark om het resultaat te bewonderen. Daarmee werd het speelparadijsje officieel geopend. 

Dankzij alle deelnemers aan het Keeztoernooi 2018, Team Samen Sterker, de Club van 100 van Legmeervogels, het Initiatievenfonds Uithoorn en de Kwakel en het Coöperatiefonds van de Rabobank kwam het financiële plaatje helemaal rond. In overleg met de besturen van Legmeervogels en de AKU werden de plannen verder uitgewerkt en vooral door de inspanningen van Frans Lakerveld (actief bij zowel Team Samen Sterker als bij de Club van 100 van Legmeervogels) kon in november de speeltoestellen worden geplaatst. 

Het resultaat mag er zijn.Dankzij dit initiatief kunnen de kinderen van de ouders en bezoekers van de sportverenigingen van Sportpark de Randhoorn, weer jaren op een veilige en plezierige wijze heerlijk spelen!