Speelweek Uithoorn start 28 augustus

Uithoorn – De Speel Mee week is al sinds jaar en dag een leuke activiteiten week, geheel draaiend op vrijwilligers en sponsoring van lokale bedrijven, zoals bijvoorbeeld Jos van den Berg, Sigma Coatings Uithoorn en Cafetaria Friends. Tijdens de week van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar voor een klein bedrag super leuke activiteiten doen. Het programma van dit jaar is als volgt:

Maandag 28 augustus
De week begint met een dag vol super lessen bij Dance Centre Uithoorn, waar onder andere hiphop-les wordt gegeven, maar ook een leuke workshop theater! Daar houdt het echter niet bij op, want er is ook nog een grote speurtocht door Uithoorn, waar het winnende team een heuse prijs kan winnen.

Dinsdag 29 en Wwoensdag 30 augustus
Op de dinsdag en woensdag is er zoals vanouds het huttenbouwen en het creatief. Deze twee dagen mogen de kinderen in groepjes een eigen huttendorp bouwen en die op woensdag ook versieren. Woensdagmiddag wordt er ook bekend gemaakt wie de mooiste, stevigste of meest fantasierijke hut heeft gemaakt. De makers van deze hutten ontvangen een leuk aandenken!
Dit jaar staat het creatief in het teken dier en natuur, waar onder andere sleutelhangers en bloembakken worden gemaakt en houten dieren worden versierd met foamklei.

Donderdag 31 augustus
Bijna iedereen die in Uithoorn woont heeft wel eens meegedaan aan Poldersport in De Kwakel. Een dagje lekker sportief over touwladders klimmen, maar oppassen dat je niet in de sloot beland. Er is een Club Survival en een Zeskamp voor de kinderen vanaf 8 jaar die dag en de kinderen worden in groepjes verdeeld.

Vrijdag 1 september
De laatste dag van de Speel Mee week wordt zoals elk jaar afgesloten met de befaamde kinderkermis. Op deze dag kunnen de kinderen meedoen aan allemaal kleine kermisattracties waarbij ook echte prijzen vallen te winnen. Denk hierbij aan touwtrekken, schminken, blikgooien, hengelen, springkussen, sing-along en nog veel! Zijn uw kinderen nog niet ingeschreven, wees er dan snel bij. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan via de website http://speelmeeuithoorn.nl. Vanaf 20 augustus zijn de kosten 6 euro per kind per dag.