Jubilarissen gehuldigd bij de Zonnebloem

De Kwakel – Meestal worden de jubilarissen tijdens de contactdag in het zonnetje gezet, maar deze keer hadden zij 2 vrijwilligers die zo uitzonderlijk lang zich al inzetten voor de Zonnebloem afdeling De Kwakel / Vrouwenakker, dat zij op een andere manier gehuldigd werden.

Begeleid door een gedicht, werden Corrie Hoogenboom en Puck Bruine de Bruin verrast met bloemen en een kadootje voor 30 jaar trouwe dienst. Beiden zetten zij zich al 30 jaar in, hebben bestuursfuncties vervuld of doen dat zelfs nog steeds, en allebei zijn ze nog steeds actief binnen de afdeling.  En wat is een mooiere gelegenheid dan tijdens het uitje van de vrijwilligers.

Voor alle creatievelingen  en ook voor de wat minder handige was er gekozen voor een workshop bij Lique`s Creations and more in Mijdrecht. Daar kwamen onverwachte talenten boven drijven. In een gezellige ongedwongen sfeer werd er eerst een heerlijk broodje gegeten, koffie en thee gedronken en bijgepraat. Daarna moesten we aan de bak!

Ze gaan nog niet exposeren als Zonnebloemafdeling, maar de resultaten mochten er zijn. Prachtige dames en vogels werden er gemaakt, en ondertussen werd er gesmeed aan de goede onderlinge band, want daar is een vrijwilligersuitje voor bedoeld. Eenheid en saamhorigheid, zeker bij een vereniging als de Zonnebloem en dat is gelukt.