Presentatie Ineke Siegers bij Buurtkamer Meerwijk

Uithoorn – Op de altijd gezellige koffieochtenden worden ook regelmatig gastsprekers uitgenodigd.  Ook komen wel eens professionals met hun verhalen op bezoek.  Op donderdag 18 april kwam mevrouw Kim Sinnige bij de buurtkamer langs. Kim werkt sinds kort als   wijkcoach bij “Uithoorn voor Elkaar”. Het was een waardevolle ochtend; Kim vertelde waar ze zoal mee bezig is en de aanwezige buurtbewoners  vertelden wat het belang is om elkaar zo regelmatig te ontmoeten; te spreken en zoals buurtbewoners met elkaar om te gaan.

Op 25 april kwam de Uithoornse schrijfster – mevrouw Ineke Siegers –  een presentatie geven samen met haar partner Frank en haar mascotte Simon.

Ineke heeft een trilogie geschreven over de periode met Corona. Naast de feiten en haar waarnemingen in deze periode heeft ze ook in haar boeken het leven van haar vader en moeder beschreven. Gedurende het voorlezen uit haar boeken, werd ze begeleid door haar partner Frank met zijn gitaar. Je kon een speld horen vallen. Er werd met volle aandacht geluisterd. Ondanks dat het onderwerp beladen was kan worden teruggekeken naar een geslaagde ochtend. 

Foto: Ineke Siegers met haar echtgenoot en mascotte Simon. Foto: aangeleverd