Hockey: MD7 Qui Vive kampioen!

De Kwakel – Het waren nog spannende weken. Met immers maar 1 puntje voor op de nummer 2 moest iedere week gewonnen worden om de eerste plaats in de lentecompetitie vast te houden. Maar dat deden de hockeymeiden van Qui Vive D7 dan ook. Steeds overtuigender trokken de meiden de wedstrijden naar zich toe. Zelfs met 7-1 in de een na laatste wedstrijd. En na die wedstrijd konden de meiden gaan uitkijken naar de kampioenswedstrijd de week erop … winst in de laatste wedstrijd zou immers het kampioenschap definitief maken.
Maar wat bleek, de nummer 2 liet ineens punten vallen waarmee de Qui Vive meiden de punten van de laatste wedstrijd niet eens meer nodig hadden. Ze waren al kampioen!
De meiden wilden natuurlijk wel de laatste wedstrijd in stijl afsluiten. Maar blijkbaar zaten ze al zo in de kampioensroes dat ze snel op een 1-0 achterstand kwamen. Met aanwijzingen van de coaches en onder luide aanmoedigingen van de moeders en vaders op de tribune, trokken de meiden toch de wedstrijd naar zich toe: eindstand 4-2 in het voordeel van het kampioensteam van Quive Vive. En daarna werd het kampioenschap in stijl gevierd: met bossen bloemen, een certificaat, een chocolade champagnefles, taart en nog veel meer. Ook werden natuurlijk de coaches Coen en Inge goed in het zonnetje gezet.
Een prachtig en gezellig jaar voor de MD7 van Quive Vive!

Foto: Bovenste rij van links naar rechts: Nikki, Roxy, Stelle, Sterre, Laura, Yara en Maaike. Onderste rij van links naar rechts: Eva, Naomi, Mijntje, Noor en Marleen geflankeerd door coaches Coen en Inge.