‘Hartsvrienden’ en Crown voor Ride for the Roses

Aalsmeer – U kunt door het kopen van een theaterkaart voor de musical ‘Hartsvrienden’ op vrijdag 24 april een bijdrage leveren aan KWF ten behoeve van onderzoeksprojecten. Het Crown Theater heeft in overleg met de producent Van Lambaart Theaterproducties besloten dat 50% van de opbrengst van kaartjes die vanaf heden worden gekocht ten gunste komt van Ride for the Roses, editie Aalsmeer 2015.

‘Hartsvrienden’ vertelt het verhaal van de tweelingbroers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden en opgroeien in verschillende milieus. Het lot herenigt ze in hun volwassen leven. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de beide broers. De spanningen lopen echter hoog op wanneer de broers verliefd worden op dezelfde vrouw, met aangrijpende gebeurtenissen tot gevolg.

‘Hartsvrienden’ is een eigentijdse Nederlandse vertaling van de musical Blood Brothers. Blood Brothers is al jaren een ongelooflijk succes in onder andere het Verenigd Koninkrijk en Amerika, met meer dan 15 miljoen bezoekers. De musical ontving vele prijzen, waaronder drie Olivier Awards. In deze Nederlandse versie spelen Vera Mann, Maaike Boerdam, Jim Bakkum, Yes-R en Guido Spek de hoofdrollen.

Ride for the Roses is het landelijke fietsevenement, waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoeksprojecten van KWF Kankerbestrijding. Voor de 18e editie is Aalsmeer gastheer en de routes starten en eindigen bij FloraHolland. De 25, 50 en 100 kilometer tochten wordt door ruim 11.000 deelnemers gefietst op zondag 6 september.

De musical ‘Hartsvrienden’ speelt op zaterdag 24 april in Crown Theater Aalsmeer. Aanvang 20.00 uur. Kaartprijs 39,50 euro, waarvan dus 50% gaat naar Ride for the Roses. Kaarten voor de musical zijn te koop via de website: www.crowntheateraalsmeer.nl en  tevens verkrijgbaar bij Espago in de Ophelialaan, het Boekhuis in de Zijdstraat, Primera op het Poldermeesterplein of een uur voor aanvang aan de kassa van het Crown Theater aan de van Cleeffkade 15.