Finale Popprijs van Amstelland in P60

Amstelland – Na drie spannende voorrondes vol talent zijn de vier finalisten van de Popprijs van Amstelland 2015 bekend! Van pop en singer en songwriter tot blues, rock, grunge en garagerock, de bands zullen alles uit de kast moeten halen om de jury te overtuigen, het belooft een speciale avond te worden!

De afgelopen weken namen elf bands, verdeeld over drie voorrondes waarvan één in café Roadies in Uithoorn en twee in N201 Aalsmeer, deel aan de Popprijs van Amstelland 2015. Hieruit heeft de jury drie finalisten geselecteerd voor de finale: The Anchor Creek (blues rock), Anne Groen (singer en songwriter) en Dubious Steps (pop rock). Ook heeft The Twist (grunge en garagerock) een plaats in de finale weten te veroveren door middel van publieksstemmen. De finale vindt plaats op zaterdag 2 mei in P60 Amstelveen. Na de finale is er nog een 90’s Mash Up Afterparty, georganiseerd door P60’s eigen Shuffle.

De Popprijs van Amstelland is een wedstrijd voor bands uit de omgeving Amstelland. Het biedt jong talent een plek om meer podium ervaring op te doen en hun talenten verder te ontwikkelen. Tevens strijden de bands om een prijzenpakket en eeuwige roem. Dit jaar wordt de bandcompetitie voor de vijftiende keer gehouden. De zaal van P60 in Amstelveen gaat 2 mei vanaf 20.00 uur open, de finale begint om 20.30 uur. Meer informatie: www.p60.nl.