Opening AH Jos van den Berg

Fantastische opening van vernieuwde AH Jos van den Berg

Uithoorn – Er is heel wat aan vooraf gegaan. Jaren van wachten, onderhandelen, hopen en weer onderhandelen. Maar het is Jos van den Berg en niet te vergeten ‘zijn team’ uiteindelijk toch gelukt. Woensdagochtend 13 februari was de opening van zijn totaal veranderde, vergrote, vernieuwde Albert Heijn in winkelcentrum Amstelplein. Dinsdagavond hield Jos een receptie waar 400 gasten aanwezig waren en woensdagochtend om negen uur werd de zaak voor het publiek geopend.

Honderden belangstellenden waren op deze feestelijke opening afgekomen. Vanaf kwart voor negen stroomde het vol en werden de aanwezigen vermaakt met muziek en dans en liveoptredens van onder andere Bryan B, het D-F!ne koor, MC Dixie. Een dansgroep uit Aalsmeer, gekleed in AH-kostuum, danste de sterren van de hemel. Ook de burgemeester was aanwezig en deze opende samen met Jos de zaak door een druk op de knop waarbij prachtige papierslingers naar beneden kwamen. Daarna mochten de vele nieuwsgierigen naar binnen

Kinderen

Er is de hele week wat te beleven bij AH Jos van den Berg. Woensdagmiddag is er een speciaal programma voor kinderen. Er komt een ballonnen artiest, de AH-hamster is er en de kinderen kunnen zich laten schminken. Donderdag deelt AH Jos van den Berg een attentie uit in verband met Valentijn en wordt iedere klant verwend met heerlijke stroopwafels. Donderdagmiddag is er een suikerspinnenkraam voor jong en oud.

Vrijdag weer de overheerlijke stroopwafels, maar is er in de middag ook een poffertjeskraam, dans en muziek van een Dixie-orkest. Ook op zaterdag heerlijke versnaperingen en muziek en dans. Kortom, een geweldig openingsspektakel.