Familiemusical Sneeuwwitje in Crown Theater

Aalsmeer – Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat is de leukste familiemusical van het land? Dat is Sneeuwwitje De Musical. De voorstelling is zondagmiddag 19 april om 14:30 uur in Crown Theater Aalsmeer. Maud Mulder speelt de mooie prinses Sneeuwwitje en de rol van stoere jager zal worden vertolkt door Geert Hoes. Uiteraard zorgen ondermeer Sandra Dijkstra en Michael van Hoorne (die o.a. te zien was als Titus in Doornroosje en Govert in Assepoester), voor een aantal hilarische, kluchtachtige scènes. Afgewisseld met mooie muziek en ondersteund door een beeldschoon decor en uitbundige kostuums is Sneeuwwitje De Musical met recht de mooiste familiemusical van het land.

Het Verhaal

De mooie prinses Sneeuwwitje woont sinds de dood van haar ouders bij haar tante, de ijdele koningin die er alles aan doet om de mooiste van het land te zijn. Elke dag vraagt de koningin haar betoverde spiegel wie de mooiste van het land is. Op een dag antwoord de spiegel dat niet langer de koningin zelf, maar prinses Sneeuwwitje de mooiste van het land is! Woedend beveelt de koningin haar jager om Sneeuwwitje mee te nemen naar het bos en ervoor te zorgen dat niemand haar ooit nog zal zien. Eenzaam en alleen wordt Sneeuwwitje in het bos achtergelaten, wat zou er nu met haar gaan gebeuren? En zouden de bewoners van dat kleine huisje in het bos haar misschien kunnen helpen? Luister aanstaande vrijdag tussen 18 en 19 uur naar het radioprogramma “let’s go the the disco” op Radio Aalsmeer. Bart Mijnster, een van de dwergen in de musical, zal je meer vertellen over de musical en ook kun je kans maken op twee vrijkaarten.

Kom verkleed!

Maar wie is nu eigenlijk de mooiste van het hele land? Kom verkleed naar de voorstelling en doe mee aan de Sprookjesmodeshow. Je maakt dan ook nog eens kans op mooie prijzen. Na afloop van de voorstelling ontmoet je alle acteurs uit de voorstelling in het echt, tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even swingen tijdens het Prinsen en Prinsessenbal.

Kaarten kopen?

De reguliere prijs is 19,50 euro. De familieprijs (voor 4 personen) is 70 euro. Bovendien ontvang je bij aankoop van 4 kaarten een gratis cd van de voorstelling. Kaarten zijn te koop via de website: www.crowntheateraalsmeer.nl en tevens verkrijgbaar bij Espago in de Ophelialaan, het Boekhuis in de Zijdstraat, Primera op het Poldermeesterplein of een uur voor aanvang aan de kassa van het Crown Theater aan de van Cleeffkade 15.