CERES VERNIEUWD: FRIS, LICHT EN RUIMTELIJK

Uithoorn – Stichting Ceres aan de Industrieweg 33 in Uithoorn bewijst dat een kringloopwinkel anno 2016 zeker niet stoffig en volgepropt met oude spullen hoeft te zijn. Stichting Ceres heeft haar winkel voorzien van nieuwe meubels en de opstelling van de artikelen is veel overzichtelijker geworden. De winkel straalt veel licht uit en men krijgt bij binnenkomst het gevoel in een prachtige moderne winkel te zijn beland.
Stichting Ceres is sinds 2001 gevestigd aan de Industrieweg 33 in Uithoorn. In die tijd was Ceres een échte kringloopwinkel. Maar nu, 15 jaar later, is het idee van een kringloopwinkel aan het veranderen. De artikelen zijn beter, verzorgder en soms zelfs nieuw of zo goed als nieuw. Waarom goederen weggooien als deze nog zeer goed zijn te hergebruiken. Maar uitstekende artikelen verkopen in een winkel die grauw en onoverzichtelijk is. Daarom heeft Stichting Ceres besloten om haar winkel drastisch te veranderen.

Prijzen
Veel kringloopwinkels in Nederland zijn hun winkel aan het moderniseren. Met als gevolg dat de prijzen ook worden verhoogd. Dat zal bij Stichting Ceres zeker niet gebeuren. De prijzen bij Stichting Ceres blijven ouderwets laag. Voor iedere beurs aantrekkelijk om te kopen.
Ten slotte doet Stichting Ceres een oproep om kritisch te zijn als men wat wil weggooien. Misschien zijn de artikelen (boeken, platen, meubels, kleding, schoenen, glas, aardewerk, stoffering, speelgoed, sieraden enz.) nog wel heel goed te hergebruiken. Breng deze dan naar Stichting Ceres!
Medewerkers en vrijwilligers van Stichting Ceres zijn terecht trots op hun nieuwe winkel. Breng een bezoek en ervaar de prettige en ongedwongen sfeer van deze vernieuwde winkel.