‘Aalsmeer Roest Niet’ met veel klassieke auto’s en motoren

Aalsmeer – Op zondag 14 juni wordt de achtste editie van ‘Aalsmeer Roest Niet’ gereden. Hèt evenement in Amstelland met klassieke auto’s en motoren was de vorige zeven edities met 200 deelnemers een groot succes. De combinatie van een toerrit van 100 mijl door de regio met start en finish bij The Beach trekt elk jaar veel deelnemers en publiek.

Veel Aalsmeerse deelnemers
Met inmiddels meer dan 180 ingeschreven klassieke auto’s en motoren van vóór
1 januari 1987 verschijnt er ook dit jaar weer een prachtig deelnemersveld aan de start met veel inschrijvingen uit Aalsmeer en Kudelstaart. De eerste deelnemer start op zondag 14 juni om 9.00 uur bij The Beach aan de Oosteinderweg 247a, de laatste deelnemers vertrekken rond 12.00 uur. Vanaf circa 14.00 uur worden de eerste deelnemers al weer terug verwacht. Na de finish worden de auto’s en motoren op het parkeerterrein naast The Beach opgesteld waar het publiek de deelnemende auto’s en motoren kan bezichtigen onder het genot van een drankje en een hapje. De laatste deelnemers worden rond 17.00 uur terug verwacht bij The Beach, ruim op tijd voor de prijsuitreiking om 18.00 uur.

Plaatjes draaien
“Lekker buiten met alle platen” is het motto van de allereerste outdoor editie van Plaatjes Draaien in Aalsmeer. Kees Markman en Marcel Wilkes zijn de hele middag en avond prominent aanwezig tussen de auto’s op het parkeerterrein naast The Beach. Met bakken vol vinyl, schemerlampen en olievaten. En je mag uiteraard zelf ook je favoriete platen meenemen! Aalsmeer Roest Niet is hét jaarlijkse evenement in Amstelland voor klassieke auto’s en motoren ouder dan 28 jaar met een toerrit van circa 160 kilometer (100 mijl) met start en finish in Aalsmeer. Volg het laatste nieuws over Aalsmeer Roest Niet op Facebook en www.aalsmeerroestniet.nl.Tip voor de bezoekers: Kom vooral op de fiets, het parkeerterrein bij The Beach is deze dag niet beschikbaar.

________________________________________

Fotobijschrift:
Stijlvol aan de start van Aalsmeer Roest Niet. (foto: mnmfotografie.nl).