Circus Freiwald nu wel in Aalsmeer!

Aalsmeer – De circusfamilie die onlangs de komst naar Aalsmeer moest uitstellen vanwege de hittegolf, gaat nu wel degelijk haar tenten opzetten aan de Dreef en wel van 20 tot en met 23 augustus. Olifant Buba komt natuurlijk mee, en is de ster van de nieuwe show, die dit jaar naar haar genoemd is! In de piste zullen mens en dier samen weer schitterende circusnummers opvoeren: Daniel en zijn charmante partner Kayley Boo met unieke éénwielacts en jonglage, de charmante lucht-acrobate Geraldine schittert met haar doeken en haar ringen hoog in de nok en zij heeft ook en knap hoelahoep nummer.
Ook treedt Jennifer samen op met haar moeder èn haar grootmoeder. Werkelijk uniek is het optreden van drie generaties in één nummer: Monica, Natascha en Jennifer laten te paard prachtige dressuur zien.
Jennifer is niet alleen acrobate, maar kan ook schijnbaar moeiteloos te paard haar nummers opvoeren. Sharon is één met olifant Buba; samen met haar grootvader Lutz Freiwald brengt zij met Buba een ontroerende ode aan de vriendschap tussen mens en dier. Een vriendschap die bij de Freiwalds ook buiten de piste altijd aanwezig is. Sharon won met Buba de prijs voor de beste circusact van Nederland. Huisclown Jeffrey Freiwald zal als Chef Rie een heerlijke Italiaanse spaghetti serveren en de charmante spreekstalmeester tijdens de voorstellingen is Natascha Freiwald. De voorstellingen in Aalsmeer zijn op het terrein aan de Dreef, de blauw-gele tenten zijn natuurlijk niet te missen.
Donderdag 20 augustus is de première om 19.00 uur. Vrijdag is het familiedag met speciale prijzen: alle plaatsen voor een tientje, wie het eerste komt, heeft de beste plek (met uitzondering van de loge), de voorstelling begint dan om 17.00 uur. Zaterdag zijn de voorstellingen om 15.00 uur  en om 19.00 uur en de laatste voorstelling is zondag 23 augustus om 14.00 uur. De reserveringlijn van het circus is bereikbaar van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 12.00 uur:06-42029659.
Voorstellingstijden en reserverings-mogelijkheden zijn ook te vinden op de website van het circus www.menagerie-circus.nl