Open podium in De Kwakel: Ben jij erbij?

De Kwakel – Op zondag 31 maart a.s. organiseert muziekvereniging Tavenu het jaarlijkse Open Podium in het dorpshuis in De Kwakel. Heb je een leuke act (instrumentaal, dans, zang of iets anders) meld je dan aan per mail via tavenu-dekwakel@gmail.com.

Er zullen veel jeugdige muzikanten optreden, alleen en/of samen in het jeugdorkest, maar ook leden die al 50 jaar lid zijn, laten verrassende muziek horen. Iedereen kan op zijn of haar niveau muziek maken en laten zien dat muziek maken meer is dan alleen noten spelen, en een hobby is waar je heel veel plezier aan kan beleven voor jezelf en voor anderen die er naar kijken en luisteren.

Heel veel verschillende instrumenten zullen deze middag te horen zijn en mogen ook uitgeprobeerd worden.

Concours

Het open podium is ontstaan uit het onderlinge solistenconcours van Tavenu. Iedereen die meedeed speelde een muziekstuk voor een jury die het optreden dan beoordeelde en commentaar en punten gaf. Omdat dit voor de muzikanten best veel spanning  gaf, wordt er de laatste jaren alleen opbouwend commentaar gegeven en tips om het een volgende keer nog beter te doen. Er wordt vooral gekeken of het optreden leuk is voor het publiek en ook of de deelnemers plezier beleven aan hun optreden want dat is ook heel belangrijk.

De optredens beginnen op 31 maart om 12.00 uur in de grote zaal van het Dorpshuis De Quakel, Kerklaan 16 in De Kwakel. De toegang is gratis.