Zonnebloemgasten in hun nopjes bij SV Hertha

Vinkeveen – Zonnebloem Vinkeveen/Waverveen faciliteert ontmoetingen voor haar gasten. Gezellig samenkomen, een goed gesprek, heerlijke (gesponsorde) hapjes en drankjes, de warmte van mensen om je heen en aandacht. Meer dan de helft van de gasten van Zonnebloem Vinkeveen/Waverveen hebben dit mogen ervaren in de kantine van SV Hertha.

Heerlijke hapjes
Geheel belangeloos stelde SV Hertha haar faciliteiten beschikbaar voor de ontmoetingsmiddag van de Zonnebloem. Bij de gezellige middag met uitzicht op het voetbalcomplex, werden de gasten voorzien van heerlijke hapjes van Slagerij Van Kreuningen, Groentehal Leo Kok en Jos Kok, de rijdende kaasspecialist. 

Loterij
Bij zo’n gezellige middag mag ook de loterij niet ontbreken. Met dank aan Fa. Ruizendaal, Tuincentrum Rijdes en Hans van Veen ging elke gast met een prijsje naar huis. Door deze geste van SV Hertha en alle sponsoring van de lokale ondernemers was het mogelijk de eigen bijdrage van de gasten beperkt te houden. Zo helpt de ene Vinkeveense organisatie de andere. De gasten zijn er blij mee. SV Hertha en sponsoren bedankt! Met een blij en tevreden gevoel werden de gasten weer thuisgebracht door de vele vrijwilligers van de Zonnebloem Vinkeveen/Waverveen.