Zondagmiddagconcert met ‘Omnes Terminos’

Mijdrecht – Aanstaande zondag 11 februari om 15.00 uur: een uur lang muzikaal uitzien naar licht. Nu de dagen langzaam langer worden, maar de lente nog even op zich laat wachten, zien we reikhalzend uit naar licht. In de serie Zondagmiddagconcerten in de kerk van de H. Johannes de Doper krijgt dat verlangen klank en kleur in het concert ‘Eeuwige bron van het licht’.

Het ensemble ‘Omnes Terminos’, bestaande uit sopraan Margarita Dudčaka, organist Jeroen Pijpers en violiste Irina Trajkovska, brengt een boeiend en onderhoudend programma met barokke muziek, met muziek van componisten uit de 19e eeuw en muziek van de hand van Nederlandse componisten.

De deuren van de kerk op het Driehuisplein in Mijdrecht/Wilnis staan vanaf 14.30 uur open om u te ontvangen. Het concert is vrij toegankelijk en na afloop bent u van harte uitgenodigd om met en hapje en een drankje nog even na te praten. De leden van het ensemble zullen hierbij aanwezig zijn.

Bij elk concert is er een deurcollecte, die geheel ten goede komt aan het goede doel van de maand. Aanstaande zondag is dit ‘Buurderij van Dam’.