Woodstock the Story in Crown Theater

Aalsmeer – Drie dagen peace, love and great music, dat was Woodstock in het jaar 1969, toen een boer zijn weiland beschikbaar had gesteld voor een hippe muziek en kunsthappening. Het werd het meest legendarische festival ooit dat nog decennia lang doorklinkt. Woodstock the Story voert je terug in de tijd met een ruim twee uur durende zinderende show. “Het is een voorstelling die ongemerkt onder je huid kruipt.” Aldus Matthijs van Noort die naast producer en leider, tevens bandlid is. Hij is zeer enthousiast: “We zijn als negenkoppig team enorm op elkaar ingespeeld. We proberen echt dat tijdsbeeld neer te zetten. De voorstelling heeft diepere lagen en we weten de mensen ermee te roeren.” Daarbij wordt er gebruik gemaakt van dia’s, videobeelden en foto’s. Matthijs benadrukt dat het beslist geen musical is. “Het is een gevoelsding. Een totaalbeleving van de sfeer van Woodstock. Als ik het in het kort moet samenvatten dan zeg ik; het is het een krachtig rockconcert en een integere theatervoorstelling ineen. Je bent er gewoon even bij. En er wordt ook veel gelachen!” Er zullen in totaal tweeëntwintig nummers worden gebracht in een honderdveertig minuten durende show met een pauze ertussen. De voorstelling is voor iedereen toegankelijk.

Wil jij bij de fantastische theaterbeleving aanwezig zijn op zaterdag 17 januari om 20.00 uur in het Crown Theater? Reserveer dan kaarten www.crowntheateraalsmeer.nl of telefonisch via 0900-1353 (45 cpm). De kosten zijn 24 euro vijftig, exclusief bespreekkosten. Kaarten voor de voorstelling zijn ook te verkrijgen bij Boekhuis Aalsmeer, Espago Aalsmeer en Primera Aalsmeer-Oost of een uur voor aanvang aan de kassa van het theater. Door: Miranda Gommans

Bumba en Dobbe de Draak

En in januari biedt het Crown Theater nog meer leuke voorstellingen. Op zondag 18 januari ‘Bumba op reis’ en woensdag 21 januari ‘Dobbe en de Draak’ (beide voorstellingen voor kinderen), op donderdag 29 januari de komedie ‘Boer zoekt betere vrouw’ en zaterdag 31 januari ‘Les Miserables‘. Kijk voor meer informatie en kaarten op de website www.crowntheateraalsmeer.nl.