Winkelactie Voedselbank De Ronde Venen

Mijdrecht – Aanstaande zaterdag 16 maart organiseert Voedselbank De Ronde Venen bij Albert Heijn in De Passage en Albert Heijn Leicester in Mijdrecht opnieuw een winkelactie om personen en gezinnen die in armoede leven in De Ronde Venen te ondersteunen. Bij eerdere winkelacties is er zeer royaal gedoneerd voor dit mooie doel.

Ongeveer 90 gezinnen in De Ronde Venen krijgen elke week vers brood, groente, fruit, zuivel, vlees en droge kruidenierswaren van Voedselbank De Ronde Venen. Deze producten zijn doorgaans genereus gedoneerd door de landelijk opererende supermarktketens en bedrijven actief in de voedselketen. De voedsel-inzamelactie op zaterdag 16 maart helpt het aanbod aan voedsel aan te vullen en op peil te houden zodat geen cliënt voedsel tekortkomt. 

Doneren
Het doneren van voedsel is heel eenvoudig. Het werkt als volgt:
1. U kiest een of meerdere voorgeselecteerde producten die bij de kraam van de Voedselbank De Ronde Venen staan uitgestald.
2. U rekent deze producten af bij de kassa.
3. Daarna laat u de producten achter bij het verzamelpunt van de Voedselbank achter de kassa. Met deze actie kunt u via de Voedselbank gezinnen helpen die dat heel hard nodig hebben.