Wie wint een prijs bij de Bloemenzegel-winkeliers?

Aalsmeer – Op woensdag 8 januari heeft notaris Geert Labordus de prijswinnaars getrokken uit de berg van 22.000 spaarkaarten, die in heel 2019 bij de deelnemende winkeliers van de Vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers zijn verzilverd. Alle ingeleverde spaarkaarten deden mee met deze trekking. In totaal konden 26 prijswinnaars worden getrokken, evenveel als er prijzen te winnen zijn.

De hoofdprijs, een KIA Picanto, wordt door de Bloemenzegelvereniging in samenwerking met automobielbedrijf Vaneman beschikbaar gesteld. De tweede prijs is een cadeaubon van 750 euro, die  kan worden besteed bij Etos Wind aan de Ophelialaan, en de derde prijs is een cadeaubon van 500 euro, die kan worden gebruikt om bij Volendammer Vishandel Veerman heerlijke vis uit te zoeken.

De prijswinnaars krijgen heel binnenkort een uitnodiging om aanwezig te zijn tijdens de prijsuitreiking op 5 februari aanstaande. De winnaars worden ontvangen in The Beach aan de Oosteinderweg en de prijzen zullen worden uitgereikt door oud-burgemeester Joost Hoffscholte. 

Wie in het afgelopen jaar een spaarkaart met bloemenzegels heeft ingeleverd, zou zo maar een uitnodiging kunnen ontvangen. Spannend!