Waterpolotoernooi: Goud Jozefschool en Antonius Speedy’s

Aalsmeer – Afgelopen zaterdag 25 januari organiseerde Oceanus een nieuwe editie van het waterpolo scholentoernooi. Maar liefst achttien teams van acht verschillende basisscholen namen deel aan dit toernooi, verdeeld in twee poules. 

Een middag waar plezier, competitie en kennismaken met de sport waterpolo centraal stonden. Tussen de wedstrijden door was er dan ook tijd om te spelen in het recreatiebad. De vlotten en glijbaan werden massaal gebruikt. 

Groepen 5/6

De groepen 5/6 streden in het ondiepe deel van het banenbad voor de winst onder toeziend oog van veel ouders en vrijwilligers van Oceanus. Uiteindelijk ging OBS Kudelstaart met de derde prijs naar huis. IKC Triade 1 werd na een spannende finale tweede en Jozefschool 2 was de welverdiende winnaar. 

Groepen 7/8

In het diepere gedeelte werden de wedstrijden voor groepen 7/8 gespeeld. De Jozefschool bleek ook hier succesvol te zijn en hun vierde team kreeg de derde plaats toegewezen. Uiteindelijk maakte het team The Beast (van de Oosteinderschool) hun naam waar en eindigden op de tweede plek. De Antonius Speedy’s bleken ook echt het snelste team te zijn en kreeg de gouden beker bij de uitreiking. 

Wil jij ook kennismaken met waterpolo? Kom dan op donderdagavond gratis een keer meetrainen van 18.00 tot 18.45 uur in Sportcentrum de Waterlelie. Vragen? Stuur een e-mail naar waterpolo@oceanusaalsmeer.nl.