VVD zet vrijwilligers in het zonnetje

De Ronde Venen – De VVD is heel blij met alle inwoners die zich vrijwillig inzetten op allerlei terreinen in de gemeente. Of het nu gaat om hulp aan familie of vrienden of bij een sport- of culturele vereniging of bij een verzorgingstehuis of waar dan ook. Heel veel mensen doen graag iets voor andere mensen en dat vindt de VVD fantastisch. Met al deze belangeloze inzet wordt de gemeente een stuk mooier.

Daarom zetten de VVD De Ronde Venen de vrijwilligers eens in het zonnetje. Deze keer de vrijwilligers bij tennisvereniging VLTV in Vinkeveen. Hier werkt een groep vrijwilligers, die twee keer per week bijna het hele jaar door, het parkonderhoud doet van de tennisvereniging. Zij zorgen dat de acht smashcourt tennisbanen in zo’n goed mogelijke staat blijven en voor het schoonhouden van het park (bladvrij houden, losse tegels opnieuw vastleggen e.d.) en voor klein onderhoud in en rond het clubhuis.

De VVD vindt het fantastisch dat zij zich zo belangeloos inzetten en hebben hen daarom getrakteerd op appeltaart van ’t Koffiehoekje uit Wilnis. Uiteraard wil de VVD ook de andere vrijwilligers van de VLTV niet vergeten, die eveneens een bijdrage leveren voor een mooie tennisclub.