Finale van Popprijs Amstelland in P60

Amstelveen – Aanstaande vrijdag 4 mei is de finale van de Popprijs Amstelland 2018 in P60 Amstelveen. Op deze avond zal de felbegeerde Popprijs uitgereikt worden aan één van deze zes finalisten. Deze bands zullen zichzelf opnieuw moeten bewijzen aan de vakkundige jury.

Voorrondes

Vijftien bands werden er geselecteerd om deel te nemen aan de Popprijs. Na drie spannende voorrondes in N201 Aalsmeer zijn de zes finalisten voor de Popprijs Amstelland bekend. De bands die op 4 mei de strijd met elkaar aangaan zijn: Mr. Ray Bass, Minor Citizen, Waltris, MoltonGrove, Start/Over en Switchboard. De bands worden door een zeer deskundige jury beoordeeld op originaliteit, techniek, creativiteit en podiumpresentatie. Kom vrijdag in zo groot mogelijke aantallen uw/jouw favoriete band supporten!

Bandcompetitie

De Popprijs Amstelland wordt jaarlijks georganiseerd vanuit P60 en N201. De bandcompetitie biedt talentvolle bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans om hun talent te laten zien.  P60 in centrum Amstelveen is open vanaf 20.00 uur.

 

Foto: De band Switchboard, één van de zes finalisten (foto: N201).