Veenland/Bijmaat kampioen 1e klasse!

De Ronde Venen – Afgelopen zomer heeft een tafeltennis samenwerking plaats gevonden van het 1e jeugdteam van Veenland met Woerden. Bijmaat uit Huizen reageerde direct enthousiast op de toenadering van Veenland: een nieuwe combinatie was geboren. En meteen succesvol!

Gecoacht door Derk en Pieter werden op één na alle wedstrijden gewonnen door Victor, Martijn, Teun en Noah. De laatste was nog een beetje spannend. De voorsprong was 5 punten, er diende dus minstens 3 wedstrijden gewonnen te worden van ‘Over het net’ uit Amersfoort, dat op de 2e plaats stond. Het lukte glansrijk: met 7-3 werd duidelijk wie de ware kampioenen was geworden.

In het komende voorjaarsseizoen zullen ze voor het eerst in de landelijke competitie spelen. In het afgelopen seizoen was de thuisbasis Wilnis, in het voorjaar wordt dat nu Huizen. Gezien de zeer jonge leeftijd van een paar spelers en de al geziene talenten en ontwikkeling ervan wordt een verdere groei hierin verwacht. Een speciale vermelding verdient Martijn, die 26 van de 27 partijen won.