Veel creatieve cadeaus op de wintermarkt

Aalsmeer – Wie creatieve ideeën op wilde doen, was afgelopen zaterdag 23 november aan het goede adres bij de wintermarkt in zorgcentrum Aelsmeer en verpleeghuis Rozenholm. Allerlei creatieve snuisterijen werden te koop aangeboden, van zelfgemaakte sfeervolle waxinelichthouders en brei- en haakwerkjes tot plantendecoraties en handgemaakte sieraden.

Taartjes en gebakjes voor de vogels.

Ook veel bekijks trokken de taartjes en gebakjes bij de ingang. Geen gebak voor de mens, maar lekkernijen voor de vogels. Er werden deze dag ook boeken verkocht, honing en bijenkaartjes van de imker en leuke wereldse spulletjes. Ook draaide met regelmaat het rad van avontuur, was er een optreden van Davanti en de bezoekers konden zich te goed doen aan verse soep, koffie, thee, gebak en pannenkoeken.

De wintermarkt geeft de bewoners van het zorgcentrum en het verpleeghuis de mogelijkheid om cadeautjes voor de Sint en de Kerst in te kopen, maar ook vele bezoekers ‘van buiten’ komen even gezellig langs. Hopelijk hebben ze hun geld grif uitgegeven. De opbrengst komt namelijk ten goede aan de bewoners van Aelsmeer (meer activiteiten organiseren) en Rozenholm (jaarlijkse boottocht).