Traditioneel concert in de Janskerk

Mijdrecht – Zaterdag 23 december a.s. zal met als titel ‘Kerstklanken in de morgen’, weer het traditionele kerstconcert in de Janskerk plaatsvinden. Het wordt aangeboden door de Concertcommissie Bätz orgel Janskerk Mijdrecht. De organist Wim Warnaar, die als organist regelmatig te gast is in de PKN gemeente van Mijdrecht, zal dan het monumentale Bätz orgel bespelen.

Hij improviseert over verschillende kerstliederen en zal het zingen van overbekende kerstliederen begeleiden. Dit jaar is de medewerking verkregen van de vocal groep ‘Orpheus.’ Deze groep uit de Oekraïne is al verscheidene keren in Mijdrecht geweest en de organisatie prijst zich gelukkig dat die hier aanwezig kunnen zijn.

Verder zullen de zang en de improvisaties nog worden begeleid door de trompettist Jos van Scheppingen. Het geheel wordt een feestelijke bijeenkomst waarbij iedereen zich op het naderende kerstfeest kan voorbereiden.
De aanvang is 11.00 uur en de toegang is gratis. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom waarbij men een kopje koffie of thee met heerlijk kerstbrood wordt aangeboden. Al met al, zo vlak voor de kerstdagen, even een momentje om lekker te zingen en te luisteren. De concertcommissie heet belangstellenden graag van harte welkom op zaterdag 23 december vanaf 10.00 uur. Ter bestrijding van de onkosten wordt na afloop aan de uitgang een collecte gehouden.