SV Argon trapt af voor grote (ver)nieuwbouw

Mijdrecht – Een nieuwe kantine, frisse kleedkamers en mooie aanpassingen op het gebied van duurzaamheid; dát zijn de (ver)nieuwbouwplannen van SV Argon. Woensdagavond 3 april wordt de start van dit grootste project feestelijk afgetrapt, wordt gepresenteerd hoe de plannen mogelijk worden gemaakt én hoe iedereen daar een bijdrage aan kan leveren. Nieuwsgierig? Welkom!

De (ver)nieuwbouw van SV Argon is ambitieus project waarvoor drie jaar is uitgetrokken. De bouwplannen zijn over verschillende fases verdeeld zodat sporters te allen tijde gebruik kunnen maken van het gebouw, de kantine en de kleedkamers. Naar verwachting wordt de eerste paal voor de (ver)nieuwbouw rond 1 oktober dit jaar geslagen en kan de vernieuwde accommodatie in 2027 worden geopend. Dan is SV Argon weer helemaal klaar voor de toekomst!

Doe mee!
Voor de (ver)nieuwbouw is veel geld nodig. Daarom wordt – naast het aanschrijven van diverse subsidies en fondsen – een beroep gedaan op betrokken bedrijven en leden. Zij worden op allerlei manieren uitgenodigd om een bijdrage te leveren. Zo kunnen zij hun (bedrijfs-)naam verbinden aan bijvoorbeeld de heipalen, de fundering, de dakbedekking of de zonnepanelen en wordt gevraagd om het aanbieden van mankracht of materialen. Een grote financiële slag hoopt SV Argon te slaan met de lancering van haar eigen obligatiefonds. Deze financiële investering kan een rendement geven van maximaal 4%. Zo wordt de (ver)nieuwbouw echt een project vóór en dóór de lokale gemeenschap.

Nieuwsgierig naar alle plannen en mogelijkheden om mee te investeren? Woensdagavond 3 april geven wethouder Maarten van der Greft en voorzitter Michiel van Aken om 20 uur samen letterlijk het startschot voor de fondsenwerving van de (ver)nieuwbouw. Deze kick-off wordt een feestje. Bent u erbij? Aanmelden kan via een berichtje naar nieuwbouw@svargon.nl

Op de Foto: Martin Visser, bestuurslid facilitaire zaken (links), en voorzitter Michiel van Aken trappen samen de (ver)nieuwbouw af. Foto: Stefanie de Boer