Startsein verdere ontwikkeling Centrum- en Mobiliteitsplan

Vinkeveen – Zaterdag 16 december gaf wethouder Vijselaar het startsein voor de verdere ontwikkeling van het Centrum- en Mobiliteitsplan Vinkeveen. Dit gebeurde tijdens de drukbezochte kerstmarkt op het bedrijventerrein van de Adelaar. 

Rond de klok van vijf was het de eer aan wethouder Vijselaar en ontwikkelaar Mark van Vliet om een groot doek te onthullen. Hiermee gaven zij het officiële startsein voor de verdere ontwikkeling van het Centrum- en Mobiliteitsplan Vinkeveen.

“Ik ben blij met deze officiële start van de verdere ontwikkeling van het Centrum- en Mobiliteitsplan Vinkeveen. Deze belangrijke stap brengt een enorme glimlach op mijn gezicht en ik kijk uit naar de positieve veranderingen die het plan onze inwoners gaat brengen”, aldus wethouder Vijselaar.

Klankbordgroep
Tijdens de kerstmarkt konden inwoners zich opgeven voor de klankbordgroep. Leden van de klankbordgroep denken in het nieuwe jaar mee over de inrichting van de Dijksterreinen en de verbinding tussen de Herenweg en de Vinkeveense plassen.

Wilt u zich ook aanmelden voor de klankbordgroep? Dat kan nog tot 15 januari 2024. Heeft u interesse? Stuur dan een mail naar ontwikkeling vinkeveen@derondevenen.nl. Na 15 januari neemt de projectleider van de gemeente contact op met iedereen die zich aangemeld heeft.