Sportwedstrijden om kampioenschap!

Aalsmeer – De Oradi/Omnia heren 2 zijn kampioen geworden. Na een 4-0 overwinning zaterdag op Spaarnestad in Haarlem mochten de volleyballers zich al kampioen noemen. Maar ook de laatste wedstrijd tegen Amstelveen wilden ze natuurlijk winnen! De wedstrijd begon wat moeizaam, maar de wedstrijd werd uiteindelijk met 1-3 gewonnen. De taart en trofee werden enthousiast in ontvangst genomen!  De mannen van Oradi/Omnia hebben een fantastische prestatie geleverd dit seizoen. Slechts één wedstrijd werd verloren met 3-1. Door studerende teamgenoten en blessures was het team niet altijd compleet en werd een beroep gedaan op invallers. Maar de mannen hielden zich staande en promoveren nu naar de 2e klasse! Heren 2 is zichtbaar gegroeid door een nieuwe trainer en het samen trainen met heren 1. Voor dit team en tevens ook voor andere teams is Oradi nog hard op zoek naar leden om ook volgend jaar sterk aan de competitie te beginnen, Interesse? Kom gerust vrijblijvend meetrainen op de donderdagen in de Proosdijhal! Stuur een mail naar volleybal@svomnia.nl of kijk op de website www.svomnia.nl. De Oradi/Omnia heren 2 zijn kampioen, maar er kunnen meer sportsuccessen gevolgd worden aankomend weekend.

Voetbal, korfbal en basketbal

Zowel zaterdag als zondag komen weer vele voetbalteams in actie. En de beide teams van korfbalvereniging VZOD. Zowel het eerste als het tweede team doen het goed en maken kans om ook op het veld kampioen te worden. Een aanrader om een keer te gaan kijken. VZOD 2 speelt zaterdag 18 april om 14.00 uur en VZOD 1 om 15.30 uur. De tegenstanders zijn teams van DSO uit Alkmaar. Adres: Wim Kan dreef. En, er staan op sportgebied nog meer hoogstandjes te wachten. Zondag 19 april strijden twee jeugdteams van Basketbalvereniging Aalsmeer om het kampioenschap. De U14 en U18 kunnen kampioen worden en de Heren 1 maken een goede kans om als tweede te eindigen in de competitie. Om 12.00 uur speelt de U18 zondag in de Proosdijhal Kudelstaart de kampioenswedstrijd tegen DWV uit Amsterdam en vanaf 13.30 uur gaan de U14 en Heren 1 de strijd aan tegen respectievelijk Break Out’88 en DWV.

Gratis midgetgolf

Een laatste sportieve tip voor dit weekend: Zondag 18 april open dag bij de Midgetgolfvereniging. Gratis een rondje spelen op de baan in de Beethovenlaan in de Hornmeer tussen 13.00 en 17.00 uur.