Sinterklaas bezoekt jeugd Qui Vive

De Kwakel – Wat een feestje was het afgelopen woensdag op hockeyclub Qui Vive. Sinterklaas had gelukkig in deze drukke periode, tijd gevonden om samen met drie Pieten een bezoek te brengen aan de Benjamins, F-jes en 1e jaars E kinderen.

De Pieten wilden wel eens even mee komen trainen om te kijken of zij het hockeyen ook een beetje onder de knie konden krijgen. Maar in plaats van een stick dachten de Pieten bij de Benjamins en F-jes dat een bezemsteel makkelijker was om mee te hockeyen, maar dat was toch een beetje lastig spelen.

Bij de 1e jaars E hadden ze daarom een goede stick gekregen en werd het spelletje al iets makkelijker voor de Pieten en de kinderen konden de Pieten natuurlijk ook heel goed trucjes leren en uitleggen hoe het spelletje in elkaar zit. Na lekker met elkaar gehockeyd te hebben namen de Pieten alle kinderen mee het clubhuis in en werd het feestje daar, samen met Sinterklaas, verder gevierd.

De kinderen lieten hun team-yells horen, zongen liedjes met elkaar en Sinterklaas wist veel over de verschillende teams te vertellen. De luisterpieten hadden dus heel goed hun best gedaan. Voordat Sinterklaas er weer vandoor moest gaan, kregen alle kinderen nog een cadeautje van Sinterklaas.

Het was een geslaagd feest en het einde van deze training betekende ook de start van de winterstop. In het nieuwe jaar spelen de F-jes en de 1e jaars E de midwintercompetitie en de Benjamins starten na de voorjaarsvakantie weer gezellig op de woensdagmiddag. Fijne decembermaand allemaal en Qui Vive hoopt in het nieuwe jaar iedereen weer op de velden te zien.