Rotary en Bridgeclub samen in actie voor het Viscentrum

De Ronde Venen – De Rotaryclub Vinkeveen – Abcoude en de Bridgeclub De Hulksbrug uit Abcoude hebben met een gezamenlijke fundraisingactie € 4.000,– opgehaald voor het Viscentrum voor Gehandicapten bij het Fort Abcoude. Met dit bedrag kan het Viscentrum, dat draaiend gehouden wordt door vrijwilligers en afhankelijk is van donaties, een nieuwe veilige rolstoeltoegankelijke vissteiger realiseren.

Rotary Walking Bridgedrive
Het bedrag van € 4.000,– is het resultaat van de Rotary Walking Bridgedrive Abcoude 2024. Daaraan namen 114 paren deel. De bridgers uit De Ronde Venen en wijde omtrek en leden van de Hulksbrug, speelden op zeven horecalocaties in Abcoude. De horecagelegenheden zorgden voor koffie en thee en een heerlijke lunch. Tijdens de afsluiting in De Sprong werden veel mooie prijzen uitgereikt die beschikbaar waren gesteld door plaatselijke ondernemers.

De bridgers waren enthousiast dat er na een aantal jaren weer een bridgedrive is georganiseerd en maken zich op voor een traditie die nieuw leven is ingeblazen.