Robot Playground in bibliotheek

Amstelveen – Op donderdag 31 augustus zijn er weer super gave robots  in de bibliotheek. Maak kennis met de Blue-bot, Dash, Ozobot, LEGO WeDo 2.0 en nog veel meer! Deze Robot Playground organiseert de Bibliotheek Amstelland in samenwerking met RobotWise. 

Tijdens de Mini Robot Playground mag je zelf kiezen met welke robot (of programmeer opdracht) je aan de gang wilt gaan. ‘De Mini Robot Playground was een groot succes bij de kinderen’ vertelt een ouder over de vorige playground in de bibliotheek. Het is dan ook een coole manier om spelenderwijs te ontdekken en te leren over technologie, robotica en programmeren!

De Mini Robot Playground is op donderdag 31 augustus  in bibliotheek Amstelveen Stadsplein.  Er zijn die dag drie sessies: sessie 1: 13.30-14.30 uur, sessie 2: 14.30-15.30 uur en sessie 3: 15.30-16.30 uur. Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar. Ben je 5 t/m 8 jaar neem dan één van je ouders mee voor extra hulp. Prijs: €7,50. Voor kaartjes ga naar www.debibliotheekamstelland.nl. Meld je snel aan want er is maar een beperkt aantal plaatsen per sessie.