Repair Café Vinkeveen in De Boei

Vinkeveen – Op maandagochtend 17 juni a.s. is er in Sociaal Cultureel Centrum De Boei, Kerklaan 32 te Vinkeveen van 09.30 tot 12.00 uur weer het Repair Café.

Huishoudelijke spullen repareren zit bij veel mensen niet meer in het systeem. Reparatiekennis verdwijnt snel. Dat is een bedreiging voor een duurzame toekomst en voor de circulaire economie, waarin grondstoffen telkens opnieuw kunnen worden gebruikt. Bij het Repair Café van Tympaan De Baat zijn vrijwilligers aanwezig die de kapotte spullen of kleding gratis voor u repareren en weer een nieuw leven geven. Bij het Repair Café kunt u terecht voor allerlei reparaties zoals kleding, kleine elektrische apparaten, computerapparatuur, stoelen en krukjes, houten speelgoed, porselein, aardewerk of wat u verder thuis tegenkomt dat kapot is en u eigenlijk nog graag gerepareerd zou willen hebben.

Kom ook eens kijken op maandagochtend 17 juni a.s. in De Boei. Verder zijn de Repair Cafés in Vinkeveen open op maandagochtend 15 juli, 26 augustus en 16 september a.s.

Foto aangeleverd.