Première film André Hazes ook in Crown Cinema

Aalsmeer – Op maandag 30 maart vindt de grootste filmpremière in de Nederlandse film geschiedenis plaats. Dan gaat de film over de legendarische volkszanger André Hazes in première in maar liefst 132 bioscoopzalen door het land, waaronder Crown Cinema Aalsmeer. De bioscoop aan de Van Cleeffkade organiseert Crown deze avond in samenwerking met Sylt Support een spetterende Hollandse avond met na afloop een DJ die alle Hollandse hits de zaal ingooit totdat de koek op is. Het is de hoogste tijd om me zijn allen te genieten van het verhaal van de veel te vroeg overleden volkszanger. In de film is te zien hoe een jonge Hazes voor het eerst word ontdekt, zijn hoogte en dieptepunten en de tijd waarin zijn gezondheid hem in de steek laat.

Speciaal voor dit evenement gaat de foyer van Studio’s Aalsmeer omgetoverd worden tot een gezellige kroeg, met de lekkerste Hollandse liedjes en natuurlijk een welkomstdrankje welke past bij het thema van de film. Ook is het mogelijk om van te voren te eten in restaurant Downtown. De film begint om 20.30 uur in de grote zaal, maar al vanaf 18.00 uur zijn filmbezoekers welkom. Wacht niet te lang en reserveer kaarten kan via www.crowncinema.nl.

Dit weekend naar de film is uiteraard ook mogelijk. Onder andere kan genoten worden van de familiefilm ‘Paddington’, de geschiedenisverteller ‘Michiel de Ruyter’ en de filmhit ‘Fifty Shades of Grey’. Crown Cinema presenteert ook op dinsdag, woensdag en donderdag een gevarieerd aanbod aan familie- en kinderfilms. Kijk voor meer informatie op genoemde website. Filmtickets zijn te koop via info@crowncinema.nl, telefonisch via 0297-753700 en (voor aanvang) verkrijgbaar in de gezellige biosbar in Studio’s Aalsmeer.