Politiebureau twee uurtjes dicht!

Aalsmeer – Tussen 13.00 en 15.00 uur is het politiebureau aan de Dreef vandaag (donderdag 23 april) gesloten. “Dit doen we niet voor onze lol. We strijden voor een rechtvaardige cao, maar onze politieke bazen houden hun deuren al tijden potdicht. Bij ons vandaag tussen 13.00 en 15.00 uur. Politiewerk verdient meer waardering! Onze noodhulp blijft uiteraard gegarandeerd in de tijd dat we dicht zijn. Alvast bedankt voor jullie begrip.” Aldus wijkagent Erik van den Brun op facebook. Maar, hij blijft een politieman met hart voor de zaak: De wijkagent waarschuwt ook voor woninginbraken nu de meivakantie voor de deur staat. Sluit deuren goed af, zorg voor verlichting en vraag buren, kennissen of familie om af en toe een kijkje te gaan nemen. Kijk voor meer informatie op politiekeurmerk.nl.

Gemeentehuis dagje gesloten

En, niet vergeten: In verband met de jaarlijkse uitreiking van de lintjes zijn morgen, vrijdag 24 april, alle balies in het gemeentehuis de gehele dag gesloten. Dit betekent dat het op deze dag niet mogelijk is om reisdocumenten, rijbewijzen en dergelijke aan te vragen of af te halen. Ook het Sociaal Loket is gesloten. Alleen de burgerlijk stand is open van 8.00 tot 9.00 uur voor de aangifte van geboorte en overlijden.

Daarnaast kunnen er in het gemeentehuis geen huwelijken worden voltrokken. De overige trouwlocaties in Aalsmeer zijn wel beschikbaar.