Politie: Kermis is prima verlopen

Aalsmeer – De kermis was afgelopen week neergestreken in Aalsmeer en menig inwoner heeft een bezoek gebracht aan dit jaarlijkse festijn in de Hornmeer. Leuk een rondje ‘racen’ in de botsauto’s, gillen bij de snelle attracties, een gokje wagen bij de grijpers en de schiettent, duikelen in de waterballen, springen op de trampolines en voor de kleintjes prijzen scoren bij het eendje vissen en touwtje trekken. Grote attractie was het hoge rad die, zei het snel, een prachtig uitzicht bood over de gemeente. Vrijdag kwamen Buurman en Buurman langs, zaterdag werd met vuurwerk de dag afgesloten en zondag was eurodag en dankzij het mooie, zonnige weer was het bezoekersaantal groot. Het was druk. In de rij voor een attractie was niet vreemd, maar werd geaccepteerd. Eerst even kijken, is tot slot ook heel leuk. En natuurlijk waren er suikerspinnen en andere lekkere lekkernijen. De kermis blijft een attractie voor alle leeftijden. Er is genoten door jong en oud. Nu weer een jaartje wachten, maar nagenieten kan met de vele foto’s op www.kicksfotos.nl

Geen ongeregeldheden

Niet alleen de bezoekers, ook de politie kijkt terug op een gezellig verloop van de kermis. Agenten hebben dagelijks enkele ronden over het terrein gelopen. Er hebben zich geen onenigheden voorgedaan.

Naar ziekenhuis

Wel is assistentie verleend bij een onwel geworden bezoekster. Een 15 jarige jongedame uit Kudelstaart werd alle lampjes en geluiden iets te veel. Ze kreeg een epileptische aanval. De Kudelstaartse is ter controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.