Politieberichten uit De Ronde Venen

Rookontwikkeling door geurkaarsen
Wilnis – Woensdagavond werd rond de klok van 20.00 uur de brandweer in Wilnis opgeroepen voor een brand in een woning aan de Burgemeester van Baaklaan in Wilnis. De bewoners waren niet thuis en de rookmelders in het huis gingen af. Bij aankomst van de brandweer stond de woning vol rook. Binnen bleken nogal wat geurkaarsen te staan branden staan, die veel rook ontwikkelde. De brandweer heeft de kaarsen gedoofd en de woning geventileerd.

Niemand gewond na aanrijding
De Ronde Venen – Woensdagmiddag jl. is er op de N201 bij Waverveen een aanrijding geweest tussen een vrachtwagen en een bestelbus. Ter hoogte van het kruispunt bij de N212 stond een vrachtwagen te wachten voor het rode licht. De bestuurder van de bestelbus zag dit blijkbaar niet en reed tegen de vrachtwagen aan. Niemand raakte hierbij gewond.

Bushokjes gesloopt
Mijdrecht – Begin deze week ( in de nacht van maandag op dinsdag) hebben nog onbekende vandalen diverse bushokjes gesloopt aan de Prinses Margrietlaan in Mijdrecht. Meerdere ruiten werden ingeslagen. In november werden er elders in Mijdrecht ook al bushokjes vernield. Van de dader(s) ontbreekt tot op heden ieder spoor. De politie doet onderzoek. Mogelijk zijn er getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.