PK Sport blijft hoofdsponsor Bosdijkloop

Vinkeveen – PK Sport en Toer Trimclub De Merel hebben op vrijdag 15 december 2017 hun samenwerking met een termijn van drie jaar verlengd (2018 – 2020). In het kader van de nieuwe overeenkomst is PK Sport, met hun modern sportcentrum in Vinkeveen, wederom de hoofdsponsor van de Bosdijkloop. Het jaarlijkse hardloopevenement in Vinkeveen op de 3e zondag van februari heeft een lange traditie. De 40ste editie is op zondag 18 februari 2018. De organisatie hiervan is in handen van TTC De Merel uit Vinkeveen.
Voorzitter van TTC De Merel, André Kroeze, zei daarbij het volgende: ”Wij zijn erg tevreden met de verlenging van de samenwerking met PK Sport, sinds 2009 de hoofdsponsor van de Bosdijkloop. Mede door hun sponsoring kunnen wij aan lopers en publiek op veel fronten kwaliteit bieden: van verzorging tot elektronische tijdregistratie, een laag inschrijfgeld en een gezellige ambiance in en nabij sporthal De Boei in Vinkeveen”.

Trots
Directeur PK Sport, Peter Kinkel: “Wij zijn er uiteraard bijzonder trots op dat we ook de komende jaren weer de hoofdsponsor van de Bosdijkloop zijn. Wij tonen hiermee onze betrokkenheid bij een van de belangrijkste sportevenementen in Vinkeveen”.
Meer informatie over de PK Sport Bosdijkloop op zondag 18 februari 2018 bij Peter Meijer, telefoon 06-48013782, e-mail: bosdijkloop@gmail.com, website: www.ttcdemerel.nl of volg ons op Twitter @Bosdijkloop.
Nadere informatie over PK Sport vindt u op www.pksport.nl. Voor een rondleiding en een informatiepakket kunt u contact opnemen met PK Sport, Voorbancken 26, Vinkeveen, telefoon 0297-264666 of e-mail naar info@pksport.nl.