Lijsttrekkersduo voor PvdA/GroenLinks DRV

De Ronde Venen – De leden van PvdA/GroenLinks De Ronde Venen hebben Pieter Kroon en Ernst Schreurs gekozen tot lijsttrekkersduo voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

De leden hebben daarnaast ook het verkiezingsprogramma vastgesteld en besloten om de naam van PvdA-GroenLinks-LokaalSociaal te wijzigen naar PvdA/GroenLinks De Ronde Venen. Lijsttrekker Pieter Kroon: “Ik ben trots dat ik de lijst mag trekken van PvdA/GroenLinks. Wij gaan ons sterk maken voor een groene, duurzame en sociale gemeente De Ronde Venen,” mede-lijsttrekker Ernst Schreurs vult aan: “Het is mooi dat ik nog vier jaar mijn ervaring mag inzetten voor onze lokale partij. We hebben een mooie lijst met ervaren en toegewijde mensen die zich vol in gaan zetten voor onze inwoners.”

Mix van jong talent en ervaring
De volledige kandidatenlijst bestaat uit 28 kandidaten en is een mooie mix van jong talent en ervaring. De lijst wordt aangevoerd door Pieter Kroon (1) en Ernst Schreurs (2) die samen het lijstrekkersduo vormen. In de top-5 staan verder Warner Bruins Slot (3), Esther Grondijs (4) en Hans van Kessel (5). De lijst wordt afgesloten met lijstduwers Corinne Ellemeet (Tweede Kamerlid) en Erika Spil (voormalig wethouder in De Ronde Venen).