Openingsfeest Automakelaar aan Huis groot succes

Mijdrecht – Het openingsfeest van Automakelaar aan Huis in Mijdrecht was een groot succes! Ruim 150 bezoekers hebben de nieuwe showroom bewonderd en genoten van het feest. De Formule 1-simulatoren waren de hele dag in gebruik en er werden snelle rondetijden gereden door jong en oud! En ook op het springkussen werd enorm gespeeld!

Tom wil graag alle bezoekers bedankt voor hun komst en gezelligheid. “Echt geweldig om het enthousiasme te horen over mijn bedrijf en de nieuwe showroom. We hebben een fantastische dag gehad! Enorm trots!” 

Automakelaar aan Huis is op dit moment bezig een fotostudio te bouwen op het vorige adres. Zo zitten showroom en fotostudio straks naast elkaar! Daar worden de auto’s gecontroleerd en op de foto gezet! ‘’We verwachten de komende jaren nog meer te groeien gezien de meerwaarde die we bieden aan koper en verkoper. Door de rol als makelaar weet een koper exact wat ze kopen bij ons en een verkoper krijgt meer voor zijn auto dan wanneer deze ingeruild wordt. Win-win voor allebei’’ aldus Tom over zijn bedrijf. Ons team staat voor u klaar!”