Open repetities bij Creatoonkoor

Abcoude – Op 6 en 13 maart opent het Creatoonkoor zijn deuren. Je bent dan van harte welkom om te luisteren, mee te zingen en de sfeer te proeven.

Het Creatoonkoor, onder de inspirerende leiding van dirigent Sadhu Bolland, bestaat uit 34 enthousiast zingende vrouwen uit Abcoude en omgeving. Ze laten je iets horen uit hun vaste repertoire, maar ook zullen ze samen met jullie een aantal canons doen en een twee- of driestemmig lied zingen. Zo kun je ervaren hoe mooi dat klinkt en hoe gezellig het is! Hun repertoire is gevarieerd. Ze zingen zowel klassiek als pop en wereldmuziek. Het Creatoonkoor draagt graag een steentje bij aan sfeervolle en ludieke projecten en is initiatiefnemer van het korenfestival BeKOORlijk Abcoude.

De inloop van de open repetities is vanaf 19.45 uur en om 20.00 uur starten ze in de bovenzaal van het Piet Mondriaan-gebouw, Broekzijdselaan 46, Abcoude. Rond 21.45 uur sluiten ze de avond af. Fijn als je vooraf belt of mailt, dat je wilt komen. Bel 06 – 4405 4234 of mail naar creatoonkoor@gmail.com.