Open dag Veenlopers in Mijdrecht

Mijdrecht – Zaterdag 8 juni organiseren de Veenlopers vanwege hun 40-jarig bestaan een loopactiviteit voor alle inwoners van De Ronde Venen! Trek je wandel- of hardloopschoenen aan en kom die dag naar het Raadhuisplein in Mijdrecht.

Doe mee met warming-up, techniektraining en loopscholing en ga daarna mee met hen wandelen of hardlopen. Iedereen die meedoet met het rondje wandelen of hardlopen krijgt een leuke, nuttige herinnering. Om 10.30 uur starten ze met de eerste warming-up. Daarna kun je ieder half uur aansluiten bij een volgende groep. Inclusief trainingsrondje ben je een uurtje bezig. Om 15.00 uur start de laatste groep met de warming-up. Je kunt ook alleen meedoen met de warming-up en andere oefeningen.

Kun je 8 juni niet of wil je eerder al eens kijken bij de Veenlopers? Je bent van harte welkom om een keer mee te lopen of te wandelen. Dinsdag- en donderdagavond verzamelen ze om 19.30 uur bij Rendementsweg 14 in Mijdrecht. Beide avonden kun je hardlopen; op donderdagavond kun je ook wandelen. Sinds kort is er ook hardlooptraining op dinsdagmorgen. Verzamelen om 10.00 uur op het parkeerterrein van De Willisstee in Wilnis, aan de kant van de dijk.

Foto aangeleverd.