Ook jij kunt het verschil maken als brugklascoach

De Ronde Venen – Ook afgelopen maand zijn de Coach4You coördinatoren en coaches bij elkaar gekomen. Deze keer voor een interactieve workshop van trainer Mirelle Valentijn van het Kenniscentrum Omgaan met Pesten. De Sta Sterk methodiek geeft mooie inzichten en met het materiaal kunnen de coaches op eenvoudige en beeldende wijze gesprekken met de coachkinderen voeren. Zij begeleiden de kinderen ook bij weerbaarheid.

Woon je in of nabij De Ronde Venen? Coach4you is op zoek naar Coördinatoren en Coaches; Iets voor jou? Je begeleidt kinderen van rond de twaalf jaar oud met hun stap van de basisschool naar de middelbare school. Deze kinderen hebben wat extra hulp en aandacht nodig.

Naast het leerrijke contact met de kinderen en je mede-coaches ontvang je een goede begeleiding, training (zoals Omgaan met Pesten, basistraining coaching, etc.) en aanvullende workshops. Tijdens de regelmatige intervisiebijeenkomsten kun je informatie uitwisselen, problemen voorleggen en ideeën opdoen. Je bezoekt je coachkind één keer in de week ongeveer een uur.

Coach4You is onderdeel van Gilde De Ronde Venen: gildevrijwilligers delen kennis, kunde, ervaring, zorg en aandacht (gildedrv.nl).Neem contact op: Henriëtte Grashoff henriettegrashoff@gildedrv.nl