Nostalgie met The Doors in Concert in P60

Amstelland – De onovertroffen tributeband The Doors in Concert brengen op vrijdag 27 oktober in P60 Amstelveen een hommage aan de legendarische The Doors, waarvan zanger en icoon Jim Morrison in 1971 overleed, nu 47 jaar geleden.

The Doors in Concert nemen de bezoekers mee naar de hoogtijdagen van de band, eind jaren zestig, met nummers als ‘Light my Fire’, ‘Love her Madly’, ‘L.A. Woman’ en ‘Riders on the Storm’.

De zanger heeft de looks en stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt en klinkt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de finesses benaderen.

Authenticiteit is het handelsmerk van de muzikanten. Er worden uitsluitend originele instrumenten gebruikt om de sound van de live-concerten van The Doors te evenaren, zoals de Vox Continental, Gibson G-101 en de Gibson SG.

Vanzelfsprekend speelt de toetsenist de baspartijen met zijn linkerhand op een historisch correcte Fender Rhodes Piano Bass met silver- of goldtop, net als Ray Manzarek. Hiernaast gebruikt de band oude Fenderversterkers en originele microfoons.

Met alle welbekende hits – en alle vergeten pareltjes – in hun repertoire wordt deze show zonder twijfel een avond vol nostalgie en herkenning.

Vrijdag 26 oktober, zaal open vanaf 20.00 uur, aanvang 21.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.p60.nl