Malando Kwintet in Crown Theater

Aalsmeer – In de oorspronkelijke bezetting verzorgt het Malando Kwintet tijdens haar 75-jarig jubileumtournee ook een concert in het Crown Theater. Op vrijdag 10 april kan genoten worden van dit bijzondere optreden. De passie voor muziek leeft al drie generaties lang voort in het Malando Orkest. De faam van het Malando Orkest begon in 1939 met ‘Olé Guapa’, de tango die oprichter Arie Maasland Malando wereldberoemd maakte. Een prachtige erfenis en het bestaansrecht van het huidige Malando Orkest. Dat het orkest de tijd heeft overleefd en als nieuw klinkt, is de verdienste van Danny Malando. Met een andere aanpak, zijn manier van arrangeren en zijn ideeën over de orkestbezetting, heeft Danny het orkest een extra klankkleur gegeven. En daarmee heeft hij een zeer eigen en eigentijds stempel op het Malando Orkest gedrukt, met veel liefde en respect voor de muzikale familietraditie. In 2014 viert het Malando Orkest een dubbel jubileum. Het orkest bestaat 75 jaar en het was 15 jaar geleden dat Danny Malando letterlijk het (dirigeer)stokje overnam van zijn vader Evert Overweg. In de voetsporen van Danny’s grootvader speelt Malando in dit bijzondere jubileumjaar in de oorspronkelijke bezetting uit 1939 met 5 personen. Hiermee gaat een grote wens van Danny in vervulling. Dit kwintet met Danny, Ernö Olah, Hugh den Ouden, Gert Wantenaar en Rebecca Lobry is de ruggengraat van het huidige Malando Orkest. Vijf geweldige toonkunstenaars met jaren lange staat van dienst die hun kunnen in alle finesses beheersen. Een jubileumprogramma vol passie en emotie waarin de geschiedenis van 75 jaar Malando ten gehore wordt gebracht. De voorstelling op 10 april begint om 20.00 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten 24,50 euro per stuk en zijn te bestellen via www.crowntheateraalsmeer.nl of telefonisch via 0900-1353 (45 cpm). Kaarten zijn ook te koop bij Espago in de Ophelialaan, Boekhuis in de Zijdstraat en Primera op het Poldermeesterplein. Wilt u een compleet avondje uit. Kies dan voor een theater-arrangement. Gezellig uit eten voorafgaande aan de voorstelling, in Restaurant Downtown Diner of bij Eetze in Studio’s Aalsmeer. Meer informatie hierover is te vinden op de website van het theater aan de Van Cleeffkade.

Lente-actie

Wie de komende periode boodschappen doet bij AH op het Praamplein of AH op Poldermeesterplein, krijgt u bij elke besteding van minimaal vijftien euro een zegel cadeau. Wanneer u negen zegels gespaard heeft in het speciale spaarboekje, ontvangt u al een tweede kaartje gratis. Hoe het precies werkt, is te lezen op de website van Crown Theater Aalsmeer. Doe mee, er zijn dit seizoen nog diverse leuke voorstellingen te bezoeken.

Geen dansvoorstelling!

De fantastische dansvoorstelling Samaia van Georgian Legends, die gepland stond voor aanstaande zaterdag 4 april in het Crown Theater Aalsmeer,  kan helaas geen doorgang vinden. Dit wegens onverwachte technische perikelen. De voorstelling wordt niet ingehaald. Maar kan wel worden bezocht tot het einde van de tournee in een van de andere theaters. Dichtstbijzijnde is Gouda en Zoetermeer. Kijk voor informatie op www.crowntheateraalsmeer.nl.