Magisch carnaval in Poelgilderdam

Kudelstaart – Van 20 februari tot en met 26 februari wordt er weer carnaval in Kudelstaart oftewel Poelgilderdam gevierd. Dit jaar dompelt Poelgilderdam zich in de feestvreugde onder in het thema ‘Magisch’. Prins Richard de Eerste gaat dit jaar voor het eerst de geordende chaos leiden en samen met zijn Raad van Elf heeft hij al de nodige voorbereidingen getroffen voor een carnavalsweek voor jong en oud.

Aanmelden voor optocht

De grote optocht gaat zondag 23 februari om 13.11 uur van start vanaf de Dorpstaveerne. Opgeven voor deelname aan de optocht kan nog tot 6 februari via info@pretpeurders.nl, maar langs de weg kijken en daarna mee feesten in de Dorpstaveerne is natuurlijk ook heel gezellig. Op donderdagavond 20 februari vindt de loting van de volgorde van de optocht plaats, een altijd gezellige avond met spelletjes, lol en heel veel plezier!

Kindercarnaval

Zaterdagmiddag 22 februari staat geheel in het teken van de kindercarnaval. Om 13.01 uur kan alle jeugd zich verzamelen naast de Dorpstaveerne. Vanaf daar gaat de stoet met versierde wagens en fietsen door De Rietlanden, waar omstreeks 13.41 uur bij de scholen ballonnen worden opgelaten. Daarna gaat de kindermiddag verder in de Dorpstaveerne. Deelname en toegang is gratis, opgeven is niet nodig.

Prinsenbal

Het Prinsenbal op zaterdagavond 22 februari belooft weer een groot feest te worden. De kaartverkoop start op zaterdag 8 februari bij Gall&Gall in Kudelstaart. Wees er op tijd bij, want op is op! Kijk voor meer informatie op: www.pretpeurders.nl.