Lokaal talent in poptempel P60

Amstelveen – Afgelopen jaar heeft zich weer een ontelbaar aantal veelbelovende acts gepresenteerd op P60’s eigen kweekvijveravond. Na een spectaculaire editie van Local XXL 2017 biedt P60 ook in het nieuwe seizoen weer graag het podium aan het beste lokale talent. Op vrijdag 1 september zijn er optredens van The Estate, The Twist en Neodym!

The Estate is een rockband afkomstig uit Amsterdam en bovendien een graag geziene gast in P60. Ze voelen zich vooral thuis in rock en mixen dit af en toe met een vleugje jazz. De combinatie van hun showmanship en de grootse maar even zo gevarieerde muziek maakt energie én emotie bij het publiek los.

The Twist is een rockband zoals ze ooit bedoeld zijn. Hard, vuig en sexy. Stevige maar pakkende riffs, gecombineerd met strakke grooves en een rauwe rockstem. De gemeende passie van het drietal klinkt door in hun composities. Desondanks kondigde de band onlangs het einde van The Twist aan, maar niet zonder dat hun ‘Super Swag Afscheidstour’ nog even langs P60 komt en trio op gepaste wijze uitgezwaaid wordt.

Neodym bestaat uit de vier talentvolle muzikanten Louise, Bram, Nils en Timucin. Tot stand gekomen op de Voorlopleiding van het Conservatorium van Amsterdam en sindsdien vastberaden hun stempel op de Nederlandse muziekindustrie te drukken. Hun stijl omschrijven ze zelf als spannende indierock, maar het kwartet is lastig in één genre te vangen. De band speelt voornamelijk eigen nummers, maar kan ook zomaar een cover van Britse up-and-comers VANT rocken. Bereid je voor op een gezellige avond rock ’n roll!

Vrijdag 1 september, zaal open 20.00 uur, aanvang 20.30 uur. Toegang in de voorverkoop 5 euro, aan de zaal 7 euro. Kijk voor meer informatie op www.p60.nl.