Kunst van Spoken Word in P60

Amstelveen – Op woensdag 20 september vindt in P60 een Masterclass Spoken Word plaats, onder leiding van woordkunstenaar Manu van Kersbergen. Na een eerdere succesvolle Spoken Word avond met Dick van ’t Hoff opent het podium opnieuw haar deuren voor de taalwonders van Amstelveen.

 Manu van Kersbergen (Uitgeverij Rorschach) brak met zijn album ‘De Vloek op de Overvloed’ landelijk door als woordkunstenaar. Met muziek, spoken word en andere vormen van taalkunstige voordrachten besteeg hij vele podia in Nederland, waaronder Poppodium P60. Hij ontwikkelde een grote liefde voor het vertellen en overdragen van een verhaal met ritmische en poetische elementen.

Ook presenteerde Van Kersbergen radioprogramma SPOKEN bij FunX, was hij hoofdredacteur van literair magazine SPUNK en regisseerde hij en passant een aantal docu’s voor VICE. Inmiddels doceert hij alweer een aantal jaren op de Nederlandse Pop Academie, waar hij zijn passie deelt met nieuwe enthousiastelingen. Tijdens deze Masterclass ga je samen op zoek naar de urgentie van jouw verhaal, dus vind jouw innerlijke stem en spreek!

Woensdag 20 september, zaal open en aanvang: 19.00 uur.