Missing image

Koffer uit auto gestolen

Wilnis – Dinsdagavond 11 november werd een koffer met daarin een aantal sieraden uit een auto gestolen. De politie zoekt getuigen.

Rond 18.45 uur parkeerde een bestuurder zijn auto aan de Herenweg om een woning binnen te gaan. Toen hij de auto uit was, kwamen plotseling twee mannen tevoorschijn die het achterportier openden en een koffer vanaf de achterbank haalden. Vervolgens renden ze weg naar een geparkeerde auto en reden met gedoofde lichten richting het centrum van Wilnis. De eigenaar van de koffer stapte in zijn auto en ging erachteraan maar verloor ze uit het oog. Vermoedelijk vluchtten de verdachten via de provinciale weg.

Getuigen gezocht
Het zou gaan om twee mannen met een tenger uiterlijk, een lichtgetinte huidskleur van ongeveer twintig jaar oud. Beiden droegen donkere kleding en hadden een muts op. De auto waarmee de twee wegreden was vermoedelijk van het merk Mercedes of Kia, lichtgrijs of beige van kleur. Het kenteken zou onder andere bestaan uit de letters XP.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze diefstal kunnen contact opnemen met de recherche via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.