Kerstoptredens Vocal Group van Caritas

Aalsmeer – Ook deze kerst zal de Charles Dickens Vocal Group van het interkerkelijk koor Caritas weer optreden. Zij brengt vrolijke kerstliederen ten gehore op zaterdag 23 december tussen elf en één uur op het Poldermeesterplein in Oosteinde. De winkeliers alhier hebben hen, net als vorig jaar, weer uitgenodigd om het winkelplein op te vrolijken in de gezellige kerstsfeer. De Christmas Carols worden à capella, vierstemmig gezongen. De moeite waard om het winkelen een poosje te onderbreken!

Op deze dag zal de Charles Dickens groep ook te horen zijn in Nieuw Vennep. De leden zullen daar van half twee tot half vijf zingen, natuurlijk weer uit volle borst, in de buurt van de Decorette.

Op kerstavond hoopt het hele koor te zingen in de Schutse te Uithoorn om half tien. Het koor heeft de afgelopen periode hard gerepeteerd, zodat u daar een aantal nieuwe kerstnummers zult horen over de geboorte van Jezus, licht en hoop!

Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze kerstavondviering. Kom en laat u meenemen en aanraken door zang, vertelling en muziek!