Kerstlunch met de Zonnebloem

Amstelland – Op 19 december jl. waren 230 Zonnebloemgasten bij het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam op Schiphol-Oost te gast voor een heerlijke kerstlunch. Om 11.30 uur arriveerden de eerste gasten uit de regio Amstel & Meer bij het hotel. Daar werden zij hartelijk ontvangen en naar de feestelijk gedekte tafels gebracht door  enthousiaste medewerkers van het hotel. Wat zag het er schitterend uit en wat een warme kerstsfeer! De gasten keken hun ogen uit.

Per tafel konden 10 gasten plaatsnemen en genieten van de versnaperingen die op tafel stonden, totdat iedereen zijn plaats had gevonden. De gasten werden officieel verwelkomd door Erwin M. Bruyn, General Manager van het hotel en Maggy Wijffels, voorzitter van de regio Amstel & Meer.

De chef had een speciaal menu samengesteld. Het ging van start met een  Hollandse garnalencocktail, gevolgd door gestoofde kalfssucade met stoofpeertjes, witlof, spruitjes en aardappelpuree. Tot slot werd er een grand dessert geserveerd bestaande uit aardbeien kwarkgebak, truffeltje van mokkaschuim, Bossche bol met advocaatsaus, slagroom en vanille roomijs. Alle gerechten waren echt voortreffelijk.

Tijdens de lunch traden de Amstel River Singers op. Zij zorgden met hun afwisselend kerstrepertoire, op steeds een andere plek in de zaal, voor nog meer sfeer. De gasten genoten van deze fijne middag waar rond 14.30 uur een einde aan kwam. Het vervoer kwam voorrijden en zo werden de gasten weer keurig naar huis gebracht.