Kerstconcert The Amstel Gospel Choir

Bovenkerk – Op dinsdagavond 19 december krijgt de Bovenkerkse Urbanuskerk in Amstelveen een winters decor. The Amstel Gospel Choir geeft daar dan een spetterend kerstconcert. Dit Kerstconcert biedt u de gelegenheid om de kerstvakantie op een unieke manier in te luiden met relaties, vrienden en familie. Jong en oud zijn dus van harte welkom om te komen genieten van een concert waarbij het niet nodig is om stil te blijven zitten!

The Amstel Gospel Choir Kerstconcert belooft een muzikaal hoogtepunt te worden, een memorabele winteravond vol vreugde, liefde en kracht. Uiteraard ontbreken de grote favorieten, zoals Silent Night, Joy to the World en het betoverend mooie Oh Holy Night niet. Maar de liefhebbers van The Amstel Gospel Choir mogen zich ook verheugen op een selectie nieuwe kerstsongs. Een streling voor de oren. Een mooier begin van de kerstperiode kun je je niet wensen. 

Een entreekaartje kost €10,- en dit is inclusief 1 consumptie in de pauze. De deur is open vanaf 19.30 uur. Het concert is van 20.00 tot circa 22.00 uur in de Urbanuskerk aan de Noorddammerlaan 126, Amstelveen/Boven kerk. Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.amstelgospel.nl